Skota FF

Vilka är egentligen Skota FF? här finns samlad information om Laget. läs mer, kontakta gärna oss och glöm inte klicka på bilden och läsa berättelsen om Skota FF. Chippen har i ett gammalt dammigt arkiv hittat ett mycket värdefullt dokument från långt tillbaka som beskriver hur allt egentligen startade, den rekommenderas varmt.
skotastory

skota_lag160225

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skota FF

Mail/Kontakt: Klicka här

Laget bildat: 2009

Hemmaklubb: Södertälje Curlingklubb

Hemmahall: Hillstedshallen Södertälje

Matchställ: Blå/orange

Spelare i laget: Tomas ”Chippen” Johansson, Mathias Jonsson, Tony Engström Sigfalk,

Skota FF Hall of fame: Roland ”Rolle” Lidberg, Arto Mäkelä

Publik: Skota FF har alltid haft troget publikstöd, Hemma i Hillstedshallen har trogna fans haft säsongsbiljett och följt laget säsong efter säsong. I divisionsspelet på bortaplan har Skota supporters Nord stöttat laget.

Publikrekord: Skota FF har även ett inofficiellt publikrekord i Södertäljes klubbserie på hela 13 (!) personer som hejat på ett och samma lag och inte själva varit medlemmar eller spelare i klubben. Enligt uppgifter tog Kaffet slut i kafeterian(!) det kan berott på att folk försökt hålla sig vakna hela matchen ut? ingen vet. Laget vann iallafall den 10 december 2013 seriefinalen i B-gruppen mot lag Eriksson med 8-5 inför det massiva publikstödet, och blev därmed uppflyttade till Södertäljes högsta grupp (A) i klubbserien. Skota FF tackar för allt stöd!